Вівторок, 6 Жовтня, 2026

Як у Google Drive блокувати набридливих користувачів

Іноді можна пожалкувати про те, що певній особі надали доступ до свого диску Google Drive. Такі користувачі можуть спамити непотрібними файлами чи документами з вірусами. Також вони можуть псувати доступні їм в форматі спільної роботи документи.

Для боротьби з юзерами, які зловживають опціями спільного доступу Google вбудував у Drive функцію блокування. Можна заблокувати набридливого юзера, щоб він не заважав в майбутньому.

При блокуванні користувача Google забороняє йому наступні речі:

– обмін будь-яким контентом з тим, хто його заблокував

– видалення всіх спільних папок та файлів

– блокування доступу до вашого контенту навіть якщо раніше ви надали такому користувачеві доступ

Щоб заблокувати користувача натисніть правою кнопкою миші на контент, яким цей юзер поділився з вами. Оберіть опцію блокування та підтвердіть своє рішення.

Євген
Євген
Євген пише для TechToday з 2012 року. Інженер за освітою. Захоплюється реставрацією старих автомобілів.

Vodafone

Залишайтеся з нами

10,052Фанитак
1,445Послідовникислідувати
105Абонентипідписуватися

Статті