Неділя, 23 Червня, 2024

Facebook дозволив копіювати свої фото та відео до Dropbox

Кожен користувач Facebook отримав можливість автоматичного резервування їхніх фото та відео у сервісі Dropbox. Так можна, наприклад, не боятися втратити фото та відео через блокування свого акаунту Facebook. Також можна видаляти ці медіаматеріали з Facebook, знаючи, що вони залишаться у Dropbox.

Копіювання даних з Facebook у Dropbox відбувається автоматично в фоновому режимі. Користувачеві не потрібно якось вручну запускати процес резервування чи виконувати інші дії.

Для налаштування нової функції необхідно підключити свій акаунт Facebook обліковий запис у Dropbox. В останньому з’явиться нова папка, в якій фото та відео групуватимуться за альбомами.

Facebook вже тривалий час дозволяє робити резервні копії фото та відео, але це було можливо тільки через Google Photos.

Євген
Євген
Євген пише для TechToday з 2012 року. Інженер за освітою. Захоплюється реставрацією старих автомобілів.

Vodafone

Залишайтеся з нами

10,052Фанитак
1,445Послідовникислідувати
105Абонентипідписуватися