Власникам гарнірути віртуальної реальності Oculus не варто видаляти свій Facebook

Видалення акаунту Facebook незворотне

Ті користувачі, що приєднали свій акаунт Oculus до акаунту Facebook можуть втратити всі покупки в Oculus при видаленні акаунту Facebook. Для деяких гарнітур віртуальної реальності виробництва Oculus використання Facebook було обов’язковим для інших – опціональним.

Користувачі Quest 2 були зобов’язані підключити свій акаунт Facebook для використання цієї гарнітури. Користуватися Quest, Rift, Rift S можна було без підключення облікового запису соцмережі.

Влітку цього року Facebook оголосила про вимогу реальної ідентифікації користувача для використання її майбутніх гарнітур віртуальної реальності. Також компанія повідомила, що деактивація профілю Facebook відключає профіль Oculus. Це призводить до видалення всіх ігор, покупок та прогресу.

Видалення акаунту Facebook незворотне. Разом з іноформацією цього облікового запису також видаляться всі повідомлення месенджеру Messenger та інформація Oculus. Видалення останніх також незворотні, включаючи зникнення наявних коштів в магазині Oculus.

Популярні записи:

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Коментуйте, будь-ласка!
Будь ласка введіть ваше ім'я