Як вимкнути коментування ваших постів у Facebook, щоб ніхто не міг додавати нові коментарі

Можливість залишати коментарі можна вимкнути за допомогою веб-сайту Facebook і мобільного додатка. Просто зверніть увагу: щоб змінити, хто може коментувати публікацію, її видимість має бути "Для всіх". Якщо для параметра встановлено значення "Приватне" або "Друзі", вимкнути коментарі неможливо.

Соцмережа Facebook побудована на тому, щоб ділитися моментами з життя та дозволяти іншим коментувати їх. Але у деяких випадках кількість коментарів чи їхній зміст можуть приголомшити. Тому Facebook дозволяє налаштувати, хто може коментувати ваші публікації, і навіть дозволяє взагалі вимкнути коментарі.

Як вимкнути коментування публікації у Facebook

Можливість залишати коментарі можна вимкнути за допомогою веб-сайту Facebook і мобільного додатка.

Просто зверніть увагу: щоб змінити, хто може коментувати публікацію, її видимість має бути “Для всіх”. Якщо для параметра встановлено значення “Приватне” або “Друзі”, вимкнути коментарі неможливо.

  1. Відкрийте Facebook і перейдіть до публікації, для якої ви хочете вимкнути коментарі.
  2. Натисніть або торкніться трьох крапок у верхньому правому куті публікації.
  3. Виберіть опцію Хто може коментувати цю публікацію?
  4. У вас буде кілька варіантів на вибір. Щоб вимкнути коментарі, виберіть Профілі та сторінки, які ви згадуєте.

Це зробить так, що ніхто не зможе коментувати, якщо ви не згадали їх безпосередньо в дописі за допомогою символа @ перед їхнім ім’ям. Якщо ви нікого не згадали, ніхто не зможе коментувати. Однак якщо ви згадали когось, вони зможуть коментувати і немає жодного способу заборонити їм коментувати, не редагуючи або не видаляючи публікацію.

Також пам’ятайте, що коментарі не видаляються. Усі наявні коментарі залишаться, і кожен, хто переглядає публікацію, може їх прочитати. Вам доведеться видалити коментарі окремо, якщо ви хочете їх приховати.

Якщо ви не хочете, щоб хтось коментував або бачив публікацію, ви можете видалити її або заархівувати. Архівування публікації повністю вимикає коментарі, приховує їх у вашому профілі та не дозволяє іншим переглядати їх. Але якщо ви хочете, ви все одно можете знайти публікацію, перейшовши до приватного архіву свого профілю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Коментуйте, будь-ласка!
Будь ласка введіть ваше ім'я