Як редагувати, видаляти та відновлювати публікацію у Facebook

Якщо ви опублікували допис у Facebook з орфографічними помилками, граматичними помилками, помилковими «фактами» або невірними думками, ви захочете виправити свій допис, змінивши його або повністю видаливши.

Якщо ви опублікували допис у Facebook з орфографічними помилками, граматичними помилками, помилковими «фактами» або невірними думками, ви захочете виправити свій допис, змінивши його або повністю видаливши. Це дуже легко — якщо ви знаєте як.

В інтернеті на комп’ютері

  • У публікації, яку потрібно редагувати, натисніть три крапки у верхньому правому куті публікації.
  • Натисніть Редагувати публікацію, якщо ви хочете її змінити; внесіть зміни, а потім натисніть «Зберегти».
  • Натисніть «Перемістити в кошик», якщо ви хочете видалити його, а потім натисніть «Перемістити».

Примітка: коли ви «видаляєте» публікацію, ви фактично переміщуєте її в кошик, де вона буде остаточно видалена через 30 днів. Якщо ви хочете відновити його або негайно видалити, виконайте наведені нижче дії.

  • У верхньому правому куті натисніть на свій особистий значок
  • Натисніть Налаштування та конфіденційність > Журнал активності
  • У лівому стовпці прокрутіть униз і виберіть Кошик
  • Знайдіть публікацію та поставте прапорець. Натисніть «Відновити», щоб відновити його на часовій шкалі, або «Видалити», щоб остаточно видалити його.
  • У спливаючому вікні, що з’явиться, натисніть «Відновити» або «Видалити».

На мобільному пристрої

  • Торкніться трьох крапок у верхньому правому куті публікації
  • Виберіть Редагувати публікацію, якщо ви хочете її змінити; внесіть зміни, а потім натисніть «Зберегти».
  • Виберіть «Перемістити в кошик», якщо ви хочете видалити його, а потім натисніть «Перемістити».

Процес відновлення або остаточного видалення публікації подібний до процесу в інтернеті. На часовій шкалі торкніться особистого значка у верхньому лівому куті.

  • Торкніться трьох крапок праворуч від Редагувати профіль.
  • У налаштуваннях профілю виберіть Журнал активності > Кошик.
  • Установіть прапорець біля публікації, яку потрібно відновити або видалити.
  • Щоб відновити публікацію, натисніть «Відновити» внизу екрана. Щоб остаточно видалити його, торкніться трьох крапок у нижньому правому куті та виберіть «Видалити».

У спливаючому меню натисніть «Відновити» або «Видалити».

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Коментуйте, будь-ласка!
Будь ласка введіть ваше ім'я