Flickr затримає видалення фотографій до 12 березня

Офіційною причиною зміною дедлайну є низка проблем, з якими стикнулися у Flickr

Популярний хостинг картинок Flickr змінив свій дедлайн щодо видалення контенту користувачів. Зображення мали почати знищувати вже на початку лютого, але сервіс переніс кінцевий термін на 12 березня цього року.

Офіційною причиною зміною дедлайну є низка проблем, з якими стикнулися у Flickr. «Спираючись на зворотній зв’язок від наших користувачів та проблеми, з якими вони стикнулися при вивантаженні фотографій, ми розширили дедлайн до 12 березня 2019 року», – йдеться у офіційній заяві.

У лютому 2019 року популярний сервіс збереження фотографій Flickr запланував масове очищення безплатних акаунтів. Причиною став новий ліміт на фотографії, який встановили після продажу цього ресурсу іншій компанії. Безплатні акаунти за новими правилами не можуть мати більше тисячі фотографій.

Щоб зберегти свої фото, зайдіть у свій акаунт Flickr та відкрийте вкладку Camera Roll. Виділіть знімки для завантаження та натисніть Download внизу екрана. Сервіс підготує архів із зображеннями, посилання на який з’явиться в розділі повідомлень.

Таким чином можна завантажити до 500 знімків за один крок.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Коментуйте, будь-ласка!
Будь ласка введіть ваше ім'я