Понеділок, 27 Травня, 2024

Windows 10 почне змушувати користувачів використовувати облікові записи Microsoft

Життєвий цикл Windows 10 уже майже завершився, але Microsoft підготувала не надто примне оновлення. Microsoft готується дратувати своїх вірних користувачів Windows 10 ще одним запитом. Компанія хоче, щоб користувачі Windows 10 перейшли від використання локального облікового запису до свого онлайн-облікового запису Microsoft.

Як вперше помітило видання Windows Latest, останнє оновлення Windows 10 Release Preview містить деяку інформацію про нові сповіщення, додані в операційну систему. Вони призначені для того, щоб користувачі переходили з локального облікового запису на обліковий запис Microsoft.

«Новинка! Це оновлення запускає [розгортання] сповіщень, пов’язаних з обліковим записом Microsoft, у розділі «Параметри» > «Домашня сторінка», — йдеться в оновленні з офіційного блогу Windows , яке потім викладає аргументи щодо використання облікового запису Microsoft.

Обліковий запис Microsoft підключає Windows до ваших програм Microsoft. Обліковий запис також створює резервні копії всіх ваших даних і допомагає вам керувати своїми підписками. Ви також можете додати додаткові кроки безпеки, щоб уникнути блокування вашого облікового запису. Ця функція відображає сповіщення через меню «Пуск» і «Налаштування».

Деяким користувачам може сподобатися використання облікового запису Microsoft через позитивні сторони підключення до хмарних функцій Microsoft, таких як резервне копіювання. Інші можуть віддати перевагу конфіденційності локальних облікових записів, де всі їхні дані залишаються на їхніх особистих пристроях.

Ось як вимкнути сповіщення про використання облікового запису Microsoft

Щойно ви приймете рішення використовувати локальний обліковий запис замість облікового запису Microsoft, є також спосіб вимкнути ці дратівливі банери та підказки, які намагаються змусити вас використовувати обліковий запис Microsoft:

У програмі «Налаштування» просто натисніть опцію «Конфіденційність», а потім перейдіть до розділу «Загальні». Потім вимкніть опцію «Показувати мені сповіщення в програмі «Налаштування». Якщо вимкнено, потрібні сповіщення все одно відображаються».

Як зазначає технічний випуск новин Neowin , поруч із кнопкою «Увійти зараз» на банері облікових записів Microsoft також є маленький значок «X». Користувачі можуть натиснути це та видалити сповіщення. Однак, якщо згаданий раніше параметр «Налаштування» не вимкнути, банер сповіщень згодом повернеться.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Коментуйте, будь-ласка!
Будь ласка введіть ваше ім'я

Євген
Євген
Євген пише для TechToday з 2012 року. Інженер за освітою. Захоплюється реставрацією старих автомобілів.

Vodafone

Залишайтеся з нами

10,052Фанитак
1,445Послідовникислідувати
105Абонентипідписуватися