П’ятниця, 29 Березня, 2024

Нарешті вихідні: 5 крутих мобільних ігор на iOS і Android

Настали вихідні, а це значить, що нарешті можна буде виспатися, доробити відкладені на цілий тиждень домашні справи, з’їздити в маркет або просто відправитися на відпочинок. Ну а в перервах між цим зайняти себе допоможуть круті мобільні ігри, добірку яких ми підготували.

Oddmar

Oddmar – це не просто гра, додаток можна назвати свого роду витвором мистецтва. На сьогодні це один з найкращих платформерів, який відрізняється атмосферною музикою і неповторним візуальним стилем. До речі, презентували його творці Leo’s Fortune. Грати в Oddmar весело, казуально і приємно за рахунок вмілого поєднання озвучення, якісної графіки і продуманого управління. Дивіться самі:

[appbox googleplay id=com.mobge.Oddmar]

[appbox appstore id1247397901]

Kingdom Rush: Vengeance

Якщо за свою розвагу ви готові платити, радимо спробувати Kingdom Rush: Vengeance. Це цікавий тавер-дефенс, виконаний у найкращих традиціях жанру, але має унікальні риси. Наприклад, у Kingdom Rush: Vengeance є вежі-бараки, які створюють керованих солдатів, головний герой може переміщатися по карті, а вежі можна комплектувати різними заклинаннями. І ще Kingdom Rush – хардкорна, і залипати в неї можна не один день, а то і тиждень.

[appbox googleplay id=com.ironhidegames.android.kingdomrush4]

[appbox appstore id1248033433]

Cure Hunters

Cure Hunters являє собою класичний олдскульний платформер, розроблений за канонами консольних ігор 25-річної давності. Розробники постаралися взяти все найкраще від «старої школи», тому на гравців чекають пастки, купи ворогів, убер-гармати і, звичайно ж, графіка, яка навіює ностальгію. Сюжетно, до речі, рівні потрібно зачищати від монстрів, які з’явилися після падіння на Землю метеорита.

[appbox googleplay id=com.luckykat.curehunters]

[appbox appstore id1341575675]

Stardew Valley

Стрілянина і бігалки не для вас? Пориньте в спокійне і мирне фермерське життя під нальотом піксельної графіки. Stardew Valley – це фактично симулятор фермера, в якому гравцеві потрібно робити все те, що роблять ці суворі хлопці в капелюхах – вирощувати овочі, заводити тварин, відбудовувати стару ферму і навіть зачищати найближчі печери від монстрів. До того ж до ферми розробники пропонують купу цікавих персонажів, амурні історії та пригоди. Правда, за це задоволення потрібно платити.

[appbox googleplay id=com.chucklefish.stardewvalley]

[appbox appstore id1406710800]

The Elder Scrolls Blades

The Elder Scrolls Blades – найбільший мобільний проект Bethesda і, мабуть, одна з найбільш масштабних і красивих РПГ, доступних на смартфонах. Якщо ви грали хоча б в одну частину Древніх Сувоїв на ПК, то швидко звикнете до знайомого світу зі звичним геймплеєм. Можливостей у TES Blades для гравця менше, ніж у ПК, але більш ніж достатньо для знайомства зі світом. Бої на арені, зведення міста і відвідування друзів у повному 3D з реалістичним освітленням варте того, щоб видалити кілька старих додатків і звільнити місце на смартфоні.

[appbox googleplay id=com.bethsoft.blade]

[appbox appstore id1358476597]