Середа, 8 Травня, 2024

Топ-7 серіалів, які варто подивитися цього місяця

Зима за вікном і морози, хіба можна знайти більш чудовий час для перегляду улюбленого серіалу? Ну а якщо ви ще не знаєте, що дивитися, читайте нашу статтю і вибирайте.

«Убивства за алфавітом»

Екранізація однойменного роману Агати Крісті розповідає про нову справу Еркюля Пуаро. Цього разу детективові належить розкрити справу вбивці АБВ. Він вбиває жертв, чиї ініціали відповідають певним буквам алфавіту. На кону стоїть репутація Пуаро, тому пошук злочинця стає справою принципу. Серіал передасть характерну атмосферу світу Агати Крісті.

«Знедолені»

Головний герой картини – Жан Вальжан, несправедливо відправлений на каторгу за крадіжку. Жан вчинив злочин у надії допомогти хворій сестрі, якій потрібна була їжа, і його втеча здається цілком справедливим і обґрунтованим кроком. Однак так не вважає жандарм Жабер, який переслідує, на його думку, небезпечного злочинця. Гостросюжетний і дуже атмосферний серіал.

«Полярне коло»

Цікава і захоплива детективна історія розповість про детектива Ніну Каутсало, яка виявляє в покинутому будинку жінку при смерті. Пізніше виявляється, що жінка заражена смертельним вірусом, а його джерелом є високопоставлений чиновник. Ситуація патова: завести кримінальну справу не можна, ліквідувати рознощика інфекції теж. Дуже скоро Каутсало і прибулий з Німеччини вірусолог Томас Лоренц зважуються переступити закон, щоб відвернути можливу загрозу.

«Ті, що летять крізь ніч»

В основу сюжету серіалу легла відносно маловідома збірка оповідань Р.Р. Мартіна з однойменною назвою. Серіал розповідає про групу космічних дослідників, які у спробі встановити контакт з інопланетним розумом відправляються на пошуки загадкового корабля. Під час експедиції штучний інтелект, який повинен керувати зорельотом, вирішує знищити весь екіпаж…

«Чорне дзеркало»

Серіал швидше нагадує добірку окремих фільмів, ніж цілісну сюжетну картину. Кожна серія відрізняється акторами і сценарієм і акцентує увагу на різних аспектах технічного прогресу, показуючи, як гаджети і технології можуть змінити світ. Іноді техніка дійсно робить життя простішим і яскравішим, але часом відкриває в людях найтемніші риси. На даний час відзнято 4 сезони і пілотна серія (швидше повноцінний фільм) 5-го під назвою Брандашмиг.

«Дивовижна місіс Мейзел»

Картина дозволить перенестися в Нью-Йорк середини ХХ століття. Міріам Мейзел – типова домогосподарка з Манхеттена, вірна дружина і любляча мати. Її чоловік – успішний бізнесмен, який не вельми успішно захоплюється стендапом, і, здавалося б, ніщо не може зруйнувати цю сімейну ідилію. Одного разу Мейзел дізнається, що її чоловік зраджує їй, після чого вирішує напитися і в місцевому клубі несподівано відкриває в собі дотепного стендап-коміка…

«Фортітьюд»

Події серіалу відбуваються в невеликому містечку Фортітьюд – на півночі Норвегії біля самого кордону з Арктикою. На перший погляд Фортітьюд – просто красиве і норвезьке містечко, загублене між вічної криги, і єдине, що може загрожувати його жителям, – білі ведмеді, яких тут значно більше, ніж людей. Однак одного пркрасного дня в готелі Фортітьюд жорсткого вбивають ученого. Детектив з Лондона повинен розкрити справу, а разом з нею і таємниці засніженого поселення.