Як скинути налаштування iPhone або iPad і стерти всі дані

Скидання заводських налаштувань видаляє всі ваші особисті дані, а також налаштування та інші конфігурації, і скидає телефон до того стану, в якому він був, коли ви його купили

Якщо ви плануєте продати або подарувати свій iPhone або iPad або якщо на ньому є непоправні проблеми з програмним забезпеченням, ви можете виконати повне скидання програмного забезпечення. Це називається скиданням до заводських налаштувань. Ось як відновити заводські налаштування iPhone або iPad.

Скидання заводських налаштувань видаляє всі ваші особисті дані, а також налаштування та інші конфігурації, і скидає телефон до того стану, в якому він був, коли ви його купили. Іноді скидання до заводських налаштувань навіть допомагає вирішити деякі проблеми з програмним забезпеченням, які можуть виникнути на вашому пристрої. Наступні кроки застосовуються до всіх версій iOS і iPadOS, включаючи останні iOS 16 і iPadOS 16.

Резервне копіювання

Перш ніж скинути iPhone або iPad до заводських налаштувань, ви повинні створити резервну копію всіх своїх даних, щоб було легко відновити всі ваші особисті дані, включаючи програми, облікові записи, фотографії, музику тощо, на вашому новому телефоні або на тому самому телефоні, якщо ви плануєте використовувати його знову після скидання.

Найкращий спосіб створити резервну копію свого iPhone або iPad — це створити резервну копію iCloud, перейшовши в «Параметри» > «Ваш Apple ID» (відображається у верхній частині екрана) > «iCloud» > «Резервне копіювання в iCloud» і ввімкнувши перемикач.

Крім того, ви також можете підключити свій iPhone або iPad до комп’ютера Mac або ПК і створити резервну копію даних локально на комп’ютері.

Як відновити заводські налаштування iPhone або iPad

Після створення резервної копії даних ви можете продовжити та скинути заводські налаштування iPhone або iPad, виконавши такі дії:

  • Відкрийте програму «Налаштування» на своєму iPhone або iPad і перейдіть до налаштувань Apple ID, торкнувшись свого імені, що відображається у верхній частині екрана.
  • Потім перейдіть до розділу «Знайти мій», натисніть «Знайти мій iPhone» і вимкніть перемикач.
  • Тепер поверніться до меню налаштувань і перейдіть до Загальні > Скинути > Стерти весь вміст і налаштування.
  • Коли ви виберете опцію, вам буде запропоновано ввести пароль, який ви використовуєте для розблокування iPhone або iPad.
  • Потім вам буде запропоновано ввести пароль до вашого облікового запису iCloud/Apple ID.
  • Правильно введіть свій PIN-код і пароль iCloud, і ваш iPhone або iPad обнулиться до заводських налаштувань.

Зачекайте, поки ваш iPhone або iPad перезавантажиться (це займе кілька хвилин), а потім ви зможете налаштувати його заново.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Коментуйте, будь-ласка!
Будь ласка введіть ваше ім'я