Як у TikTok видалити обліковий запис

TikTok дозволяє відносно легко видалити обліковий запис через свій офіційний додаток для iOS або Android

Попри звання найпопулярнішого мобільного додатку у світі соцмережа TikTok подобається не всім. У такому разі може з’явитися бажання видалити свій обліковий запис у ній. Ось, як це зробити.

Видалення TikTok через додаток

TikTok дозволяє відносно легко видалити обліковий запис через свій офіційний додаток для iOS або Android.

Перейдіть до свого профілю, потім натисніть на кнопку у вигляді трьох рядків у верхньому правому куті. Відкрється екран “Налаштування та конфіденційність”. Як тільки ви опинитеся там, перейдіть в розділ Управління обліковим записом > Видалити обліковий запис.

Підписуйтесь на наш Telegram

Додаток запитає, чому ви залишаєте TikTok, і ви можете вибрати варіант або пропустити питання, використовуючи кнопку в правому верхньому куті.

Після цього він запитає вас, чи хочете ви завантажити свої дані перед видаленням облікового запису. Оберіть відповідну опцію.

Ви можете відновити свій обліковий запис протягом 30 днів після його видалення.

Натискання “Продовжити” приведе до екрана підтвердження видалення облікового запису. TikTok відправить код, який потрібно ввести для стандартного облікового запису або увійти в систему за допомогою сервісу, який використовувався для створення акаунту (наприклад, Apple, Google і т.д.).

Після підтвердження натисніть кнопку “Видалити обліковий запис” і підтвердіть своє рішення в останній раз.

Видалення вашого TikTok через сайт

Видалити обліковий запис TikTok також можна на офіційному сайті TikTok.com.

Після входу в систему наведіть курсор на фотографію свого профілю в правому верхньому куті, потім натисніть “Налаштування”. Перейдіть на екран “Керування обліковим записом” і натисніть “Видалити”.

Резервне копіювання даних з TikTok

Використовуючи мобільний додаток TikTok, перейдіть у Профіль > Налаштування та конфіденційність > Конфіденційність > Завантажте свої дані.

При виборі опції ” txt ” соцмережа надішле текстовий файл, зрозумілий для людини. Опція “JSON” надасть файл, який спрощує його введення в комп’ютерні програми.

Як тільки файл буде готовий, він з’явиться на екрані “Завантажити ваші дані” на вкладці “Завантажити дані”. TikTok попереджає, що може пройти кілька днів, перш ніж ваші дані будуть доступні для завантаження.

Відновлення видаленого облікового запису TikTok

TikTok залишає профіль доступним для відновлення протягом 30 днів. Для відновлення потрібно лише увійти в систему протягом цього часу. Соцмережа видасть повідомлення про те, що ваш обліковий запис очікує деактивації. Натисніть “Повторно активувати” для відновлення акаунту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Коментуйте, будь-ласка!
Будь ласка введіть ваше ім'я