Як видалити у Telegram старі контакти і відключити їхню синхронізацію

Всі раніше синхронізовані контакти видаляться, тому розділ "Контакти" програми буде порожній.

Telegram пропонує автоматично синхронізувати контакти між телефонною книгою та ним. Старі непотрібні контакти можна видалити із адресної книги, а синхронізацію вимкнути.

Як відключити синхронізацію контактів в Telegram

Відкрийте Telegram та натисніть на меню налаштувань в лівому верхньому кутку екрану – кнопка у вигляді трьох горизонтальних рядків. Потім натисніть перемикач поруч із пунктом синхронізувати контакти, щоб відключити його.

Підписуйтесь на наш Telegram

Тепер Telegram не буде синхронізувати нові контакти, які додаються в адресну книгу телефона. Однак всі уже синхронізовані контакти все одно будуть відображатися в додатку. Ось як їх видалити.

Як видалити синхронізовані контакти з Telegram

Знову зайдіть у меню налаштувань Telegram в лівому верхньому кутку екрану (три рядки). Натисніть «Видалити синхронізовані контакти». Коли з’явиться спливаюче вікно, натисніть «Видалити» для підтвердження.

Всі раніше синхронізовані контакти видаляться, тому розділ “Контакти” програми буде порожній.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Коментуйте, будь-ласка!
Будь ласка введіть ваше ім'я