Як на iPhone скасувати довіру всім комп’ютерам

Довірений комп’ютер може отримувати доступ до файлів і налаштувань iOS-пристроїв. Такий ПК може синхронізуватися з гаджетом, імпортувати фотографії, отримувати доступ до відео, контактів. Для більшої безпеки даних час від часу варто скидати довіру для всіх комп’ютерів.

 

Для цього зайдіть у налаштування свого пристрою, потім у підменю «Основні» > «Очистити». Виберіть пункт «Скинути геоналаштування». Після цієї дії будуть також скинуті ваші налаштування геолокації і конфіденційності. При наступному підключенні до комп’ютера з’явиться вікно з пропозицією знову зробити комп’ютер довіреним.

Скасувати довіру для всіх комп’ютерів можна також, вибравши «Налаштування» > «Основні» > «Скидання» > «Скинути налаштування мережі». Після цієї дії будуть також скинуті ваші налаштування мережі.

За матеріалами: Macdigger