Як на iPhone та iPad показати, що ви зайняті і вас зараз краще не турбувати

Завчасно повідомити людям, що ви переходите в режим фокусування, можна за допомогою функції «Поділитися». Після її активації увімкнений статус фокусування і автоматично сповіщатимуть усіх, хто намагається надіслати вам текстове повідомлення

Коли на вашому iPhone або iPad увімкнено «Поділитися статусом фокусування», будь-кому, хто надсилає вам текстові повідомлення, автоматично повідомлять, що ви перебуваєте в режимі фокусування. Режим фокусування (також званий режимом «Не турбувати») — це режим, у якому відключаються сповіщення та дзвінки.

Завчасно повідомити людям, що ви переходите в режим фокусування, можна за допомогою функції «Поділитися». Після її активації увімкнений статус фокусування і автоматично сповіщатимуть усіх, хто намагається надіслати вам текстове повідомлення.

Наприклад, у Повідомленнях кожен, хто відкриває з вами розмову, побачить попередження про те, що «сповіщення вимкнено». Вони можуть надіслати вам текстове повідомлення, знаючи, що сповіщення надійде без звукового сигналу. Або вони можуть вирішити обійти увімкнений режим фокусування і все одно сповістити вас.

Ввімкнення спільного доступу дає людям можливість ігнорувати ваш режим фокусування. Пам’ятайте про це, якщо вам обов’язково потрібно вимкнути всі сповіщення.

Apple стверджує, що ця функція працює в кількох програмах, але на практиці єдиною сумісною програмою виявляється стандартний додаток для текстових повідомлень iMessage. Крім того, це працює лише в тому випадку, якщо особа, яка надсилає повідомлення, також використовує iMessage. Користувачі Android не побачить попередження.

Як поділитися своїм статусом фокусування на iPhone та iPad

Щоб увімкнути функцію «Поділитися», вам потрібно перейти до меню налаштувань фокусу.

1.Відкрийте програму Налаштування та торкніться Фокус.

  1. Виберіть режим фокусування, для якого потрібно ввімкнути спільний доступ, і натисніть Статус фокуса на сторінці, що з’явиться.
  2. Торкніться перемикача Поділитися статусом фокусування у верхній частині сторінки, щоб увімкнути його.

Відтепер кожному, хто надсилає вам повідомлення в iMessage, коли у вас увімкнено фокусування, буде сказано, що ви не побачите їхні сповіщення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Коментуйте, будь-ласка!
Будь ласка введіть ваше ім'я