Як скинути iPhone до заводських налаштувань та стерти всі його дані

У iOS налаштування для скидання iPhone доступні в підменю Перенести або скинути iPhone

Якщо планується продати, обміняти, подарувати iPhone, або він «глючить» – рішенням може виявитися повне скидання та повернення до заводських налаштувань. Таке скидання потрібно виконувати правильно та повністю, адже на iPhone доступно кілька різних варіантів скидання, проте  лише один з них пропонує повне очищення.

У iOS налаштування для скидання iPhone доступні в підменю Перенести або скинути iPhone. Ось як туди дістатися:

  1. Відкрийте програму Налаштування.
  2. Прокрутіть вниз і торкніться Загальні.
  3. Прокрутіть до самого низу й торкніться Перенести або скинути iPhone.
  4. Якщо ви хочете зберегти всі свої програми, дані та налаштування, торкніться «Почати» вгорі під «Підготовка до нового iPhone». Після завершення процесу ви повернетеся на цю сторінку налаштувань.
  5. Щоб просто скинути всі налаштування або обмежену групу налаштувань (мережа, клавіатура, розкладка головного екрана, а також розташування та конфіденційність), ви повинні натиснути Скинути. Для повного видалення даних пропустіть це й торкніться Стерти весь вміст і налаштування.

Далі вам потрібно буде аутентифікувати свій обліковий запис, що використовується на iPhone (за допомогою пароля) і в iCloud (за допомогою пароля Apple ID), щоб продовжити.

Після цього з’явиться екран під назвою «Стерти цей телефон», який дозволить знати, що саме видалиться: програми та дані, Apple ID, Find My settings, Apple Wallet. Далі:

  1. Натисніть «Продовжити» (або натисніть «Не зараз», щоб повернутися).

2.На наступному екрані введіть пароль вашого iPhone (Face ID не працює в цьому сценарії). Введіть його, а потім натисніть Продовжити.

  1. Далі ви потрапите на сторінку, яка повідомляє, що ваш iPhone завантажує дані в iCloud, з індикатором прогресу. Ви можете пропустити резервне копіювання, торкнувшись посилання унизу (але ви можете втратити свої останні дані, якщо це зробите).
  2. Далі вимкніть Find My, ввівши пароль для свого Apple ID. Якщо ваш пароль Apple ID збережено в iCloud Keychain, ви можете торкнутися Паролі (біля значка ключа) прямо над екранною клавіатурою, щоб підняти його.
  3. Після введення пароля торкніться «Вимкнути» у верхньому правому куті.
  4. Після того, як усі ваші служби iCloud будуть вимкнені, ви отримаєте останній шанс повернутися. У нижній частині екрана з’являться два варіанти: торкніться «Стерти iPhone», щоб виконати його, або «Скасувати», щоб повернутися.

Якщо ви відключите свій iPhone від сервісів, але не виконаєте повного скидання налаштувань, можливо, вам доведеться повторно підключити деякі служби.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Коментуйте, будь-ласка!
Будь ласка введіть ваше ім'я