Як у Signal пересилати фото, яке можна подивитися лише один раз

Відправлене зображення автоматично видалиться, якщо отримувач не відкрив його протягом 30 днів.

Месенджер Signal вважається найбільш захищеним додатком серед собі подібних і у ньому можна отримати додатковий рівень безпеки за допомогою самознищуваних повідомлень. Ці повідомлення можна налаштувати так, щоб переслане фото можна було переглянути лише один раз.

Відкрийте на смартфоні месенджер Signal та перейдіть у існуючий діалог або розпочніть новий. У секції створення клацніть на значок камери для прикріплення зображення до повідомлення. В лівому нижньому куті тапніть символ безкінечності – це переключить відображення на однократне. Після цього можна відправити фото.

У ваших відправлених повідомленнях з’явиться бульбашка з текстом, що в ньому є мультимедійний файл. Як тільки отримувач подивиться надіслане йому зображення, у відправника ця бульбашка змінить текст на переглянуто.

Відправлене зображення автоматично видалиться, якщо отримувач не відкрив його протягом 30 днів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Коментуйте, будь-ласка!
Будь ласка введіть ваше ім'я