Як видалити свій акаунт Google+

можна не чекати і видалити свій обліковий запис раніше.

За 7 років з моменту запуску соцмережа Google+ не стала достатньо популярною, і пошуковий гігант оголосив про її закриття у 2019 році. Нещодавно йому довелося пришвидшити відключення сервісу через черговий великий витік приватних даних. Це має статися у квітні 2019 року, але можна не чекати і видалити свій обліковий запис раніше.

Відкрийте сторінку Google+ у браузері та клацніть на кнопку меню в лівій верхній частині екрана. Виберіть «Налаштування» і прокрутіть меню до самого низу. Знайдіть там кнопку «Видалити свій профіль Google+». Введіть актуальний пароль та підтвердьте видалення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Коментуйте, будь-ласка!
Будь ласка введіть ваше ім'я