Як захиститися від спаму та небажаних повідомлень у Twitter, закривши свою скриньку

Дозволяючи будь-кому надсилати вам прямі повідомлення, ви наражаєтеся на велику кількість спаму та небажаних повідомлень, тому, якщо ви віддаєте перевагу більш приватній роботі у Twitter, ви можете легко залишити свою скриньку відкритою лише для тих, на кого ви підписані.

Twitter дозволяє бути присутнім глобально, оскільки ваші твіти зможуть прочитати у будь-якому куточку планети. Ця сама глобальна аудиторія зможе зв’язатися з вами та надіслати вам приватні прямі повідомлення. Іноді вал небажаних повідомлень викликає незручність, і в такому разі можна закрити свою скриньку.

Дозволяючи будь-кому надсилати вам прямі повідомлення, ви наражаєтеся на велику кількість спаму та небажаних повідомлень, тому, якщо ви віддаєте перевагу більш приватній роботі у Twitter, ви можете легко залишити свою скриньку відкритою лише для тих, на кого ви підписані.

Як у Twitter на комп’ютері закрити стороннім прямі повідомлення

Ви можете закрити свої прямі повідомлення, щоб дозволити спілкування лише з облікових записів, на які ви підписані. Для цього на веб-сайті Twitter у будь-якому браузері:

  1. Перейдіть до Twitter у веб-браузері та увійдіть, якщо потрібно.
  2. Клацніть значок «Більше» з трьома крапками на панелі в лівій частині сторінки.
  3. У спливаючому меню натисніть «Параметри та підтримка», а потім «Налаштування та конфіденційність».
  4. На сторінці налаштувань натисніть Конфіденційність і безпека.
  5. У розділі «Ваша діяльність у Twitter» клацніть «Прямі повідомлення».
  6. Зніміть прапорець Дозволити запити на повідомлення від усіх.

Як закрити свої прямі повідомлення у Twitter на мобільному пристрої

Ви також можете закрити свою скриньку за допомогою мобільної програми Twitter:

  1. Запустіть програму Twitter і торкніться значка свого облікового запису у верхній частині екрана.
  2. Натисніть Налаштування та підтримка, а потім Налаштування та конфіденційність.
  3. Натисніть Конфіденційність і безпека.
  4. Натисніть Прямі повідомлення.

5. Вимкніть параметр «Дозволити запити на повідомлення від усіх», провівши кнопку ліворуч.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Коментуйте, будь-ласка!
Будь ласка введіть ваше ім'я