Субота, 20 Квітня, 2024

Що подивитися: 5 кращих серіалів квітня

Квітень видався багатим не тільки на вихідні, а й на серіали. Місяць порадує в першу чергу прихильників фентезі й фантастики – саме в цих жанрах вийшла найбільша кількість цікавих проектів. Отже:

Гра Престолів

Відкриває наш список серіал, який не потребує опису і презентації. Фанати чекали 8-го сезону більше року, передбачали можливі кінцівки, вишукували підказки в ранніх серіях і тепер можуть перевірити свої теорії. Наразі вже вийшла 3-тя з 6-ти запланованих серій, 4-та з’явиться в російськомовному прокаті вже 6 травня. Якщо ви не встигли подивитися попередні серії – рекомендуємо зробити це негайно.

Сотня

6-й сезон фантастичного серіалу “Сотня” з’явився в доступі 30 квітня. Він розповість про постапокаліптичний світ, в якому більша частина населення загинула в ядерній війні. Жменька тих, хто вижив на орбітальній станції, вирішує відправити на Землю розвідувальний загін зі 100 людей. Як виявилося, в ядерному полум’ї загинули далеко не всі, а винуватцем війни став штучний інтелект. У новому сезоні, ті, хто вижив, вирішують почати все з чистого аркуша, перебравшись на іншу планету.

Моторошні пригоди Сабріни

Після виходу першого сезону “Моторошних пригод Сабріни” багато глядачів змінили своє ставлення до юної відьми. Тепер це не просто підліткове шоу з магією й котом, а похмурий серіал про вічну боротьбу добра і зла. Варто зазначити, що доросліша і серйозніша версія коміксу сподобалася як глядачам (які, мабуть, теж подорослішали), так і критикам.

Віце-президент (Veep)

Комедійний американський серіал розповість про амбітного сенатора Селіну. Пані, яка  звикла вдовольнятися малим, доклала всіх зусиль, щоб стати віце-президентом. Однак після отримання бажаної посади Селіна з’ясувала, що реалії відрізняються від її уявлень. Разом із глядачами новоспечена віце-президент вчиться справлятися зі своїми новими обов’язками і вирішувати проблеми, що виникають.

Воїн

Другим “реальним” проектом квітня став історично-пригодницький серіал “Воїн”. Сюжет розповідає про азіатські угруповання, які сформувались у Сан-Франциско наприкінці 19-го століття. Разом із типовими для мафії історіями (зони впливу і боротьба за владу) серіал також піднімає гострі питання американської міграції тієї епохи. Головну роль у серіалі, заснованому на ідеї легендарного Брюса Лі, зіграв Ендрю Кодзі, який має стати бойовиком одного з найсильніших угруповань.