Як у Gmail відправляти повідомлення з автоматичним видаленням

Також конфіденційний режим поштовика дозволяє заборонити одержувачу пересилати, копіювати, роздруковувати і завантажувати електронний лист

Користувачі Gmail можуть надсилати листи, що автоматично видаляються. Також конфіденційний режим поштовика дозволяє заборонити одержувачу пересилати, копіювати, роздруковувати і завантажувати електронний лист. Ще можна заблокувати доступ до листа вже після відправлення.

Відкрийте у браузері вебверсію Gmail та почніть створення нового листа, натиснувши кнопку «Написати». У вікні повідомлення клацніть іконку замка і задайте термін доступу. Також можна встановити доступ по SMS. Ці дії активують конфіденційний режим Gmail, що візуально відображається як зміна кольору рамки повідомлення на синій. У нижній частині розміститься сповіщення з інформацією про терміни блокування повідомлення.

Після встановлення конфіденційного режиму вкажіть одержувача повідомлення, напишіть текст, прикладіть медіафайли. Якщо було вибрано доступ по SMS, у момент відправлення на телефон одержувача прийде код, який потрібно буде ввести для читання листа.

Відлік часу до блокування надісланого листа почнеться від моменту його відправлення.

Щоб заблокувати доступ до вже відправленого повідомлення раніше, ніж вичерпається вказаний термін, у Gmail перейдіть до папки «Надіслані» та знайдіть потрібний лист у списку відправлених. Відкрийте його і натисніть на кнопку «Заборонити доступ». Сам лист буде у папці вхідних адресата, однак він не зможе його прочитати.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Коментуйте, будь-ласка!
Будь ласка введіть ваше ім'я